Muzycznie numer 1

Pobierz player zewnętrzny Muzycznego Radia
sobota, 20 stycznia 2018 - Imieniny Fabiana i Sebastiana
WIG

WIG20

+0,28%

+0,41%
walutyUSD: 3,3994
EUR: 4,1750
CHF: 3,5576
GBP: 4,7301
https://www.sparkasse-oberlausitz-niederschlesien.de/pl/home.html

Notowanie 4749 z 2018-01-19.

  1. Armin Van Buuren - Be In The Moment
  2. Maruv & Boosin - Drunk Groove
  3. Max Oazo ft. CAMI - Supergirl
  4. Sash! - Adelante (Bobina Megadrive Remix )

Notowanie 1014 z 2018-01-20.

  1. Airscape - Sosei (Ferry Tayle Extended Remix)
  2. Scooter - In Rave We Trust
  3. Tiddey - Delta Minori
  4. Abstract Vision with Aimoon - Jocker

Notowanie 421 z 2018-01-20.

  1. Edyta Górniak ft. Donatan - Andromeda
  2. Kayah ft. Grzegorz Hyży - Podatek od Miłości
  3. ULI - Inny Świat
  4. Sound'n'Grace - Idealnie

Notowanie 311 z 2018-01-18.

  1. Mbrother - Trebles (Taito Rmx)
  2. MBrother feat. Kaptur Royale - It's A Fine Day
  3. Adrima - Little Baby (DJ Hazel & CJ Stone Remix)
  4. Hazel and CJ Stone - Beautiful
2017-12-12
2017-12-11
2017-12-10
Muzyczne Radio  2013-10-22 14:30

Karpacz
Ruszyły kolejne targi Gastro Hotel

Wiadomości Muzycznego Radia
Dzisiaj w hali Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Karpaczu rozpoczęła się kolejna edycja targów GASTRO-HOTEL Karpacz 2013.
W programie prócz czysto wystawienniczych elementów zaplanowano min. wykłady dotyczace światowych trendów w prowadzeniu biznesu restauracyjnego i hotelarskiego, czy tez metod budowania zespołu.
Patronat honorowy nad targami objął starosta jeleniogórski Jacek Włodyga
Program Gastro-Hotel KARPACZ 22 - 24 października 2013
WTOREK 22 października 2013 1000 - 1700
1000 - pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
1030 - Światowe trendy w prowadzeniu biznesu restauracyjnego i hotelarskiego. Pożądane kierunki rozwoju branży w Polsce - wykład Daniela Luttringera

1200 - 1430 - szkolenie dla menedżerów -Metody budowania zespołu - coaching zespołowy
1230 - 1400 - Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii - szkolenie
1415 - 1545- Savoir-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie
1700 - zakończenie
ŚRODA 23 października 2013 1000 - 1700

1000 - pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
1000 - 1230 - szkolenie dla menadżerów -Metody budowania zespołu - coaching zespołowy

1100 - Nowe rozwiązania zup do cateringu -pokaz kulinarny Jerzego Pasikowskiego

1030 - 1130 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - prezentacja z pokazem

1200 - 1330- Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
1300 - Propozycje na mini desery na bufety -pokaz kulinarny Jerzego Pasikowskiego

1400 - 1530 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menedżerskiej

CZWARTEK 24 października 2013 1000 - 1500

1000 - pokazy kulinarne dotyczące produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz produktów wytwarzanych w systemach jakości żywności.
1000 - szkolenie Wino w gastronomi- umiejętność sprzedaży
1000 - pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
1000 - 1130 - Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
1100 - konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
1200 - 1330 Savoir-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie
1400 - ogłoszenie wyników konkursu
15 00 - zakończenie targów
www.gastro-hotel.pl
news czytany 1006 razy
Podziel się:

Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy. Możesz być pierwszy! Dodaj komentarz!
http://www.czarnow-ski.pl/