Twoja regionalna stacja

Pobierz player zewnętrzny Muzycznego Radia
poniedziałek, 20 listopada 2017 - Imieniny Edyty, Edmunda i Anatola
WIG

WIG20

+0,91%

+0,99%
walutyUSD: 3,5909
EUR: 4,2351
CHF: 3,6308
GBP: 4,7671

Notowanie 4697 z 2017-11-20.

  1. Alan Walker ft. Noah Cyrus - All Falls Down
  2. José Lucas ft. Jean Té - Count On Me
  3. Stockholm Nightlife feat Erika - I Wanna Know
  4. Flying Decibels - The Road

Notowanie 1006 z 2017-11-18.

  1. Alex Christensen & The Berlin Orchestra - Redemption
  2. Friends Of Mayday - Always & Everywhere (Mayday Poland Official Anthem
  3. Maximal - From The Past
  4. Freedom Fighters & Avalon - Twist n' Turns

Notowanie 412 z 2017-11-18.

  1. Golec uOrkiestra - Pomarańcza
  2. Szymon Wydra & Carpe Diem - Płyń
  3. Ania Dąbrowska - Z Tobą Nie Umiem Wygrać
  4. Loka - Atom Miłości

Notowanie 302 z 2017-11-16.

  1. DJ Grzech - Raise Your Hands Up (NoizBasses & dMark 2K17 Rewor
  2. Tom Novy & Milkwish - Jupiter
  3. DNF x I.GOT.U - Sick
  4. MBrother feat. Kaptur Royale - It's A Fine Day
2017-11-17
2017-11-16
2017-11-15
Muzyczne Radio  2013-10-22 14:30

Karpacz
Ruszyły kolejne targi Gastro Hotel

Wiadomości Muzycznego Radia
Dzisiaj w hali Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Karpaczu rozpoczęła się kolejna edycja targów GASTRO-HOTEL Karpacz 2013.
W programie prócz czysto wystawienniczych elementów zaplanowano min. wykłady dotyczace światowych trendów w prowadzeniu biznesu restauracyjnego i hotelarskiego, czy tez metod budowania zespołu.
Patronat honorowy nad targami objął starosta jeleniogórski Jacek Włodyga
Program Gastro-Hotel KARPACZ 22 - 24 października 2013
WTOREK 22 października 2013 1000 - 1700
1000 - pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
1030 - Światowe trendy w prowadzeniu biznesu restauracyjnego i hotelarskiego. Pożądane kierunki rozwoju branży w Polsce - wykład Daniela Luttringera

1200 - 1430 - szkolenie dla menedżerów -Metody budowania zespołu - coaching zespołowy
1230 - 1400 - Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii - szkolenie
1415 - 1545- Savoir-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie
1700 - zakończenie
ŚRODA 23 października 2013 1000 - 1700

1000 - pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
1000 - 1230 - szkolenie dla menadżerów -Metody budowania zespołu - coaching zespołowy

1100 - Nowe rozwiązania zup do cateringu -pokaz kulinarny Jerzego Pasikowskiego

1030 - 1130 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - prezentacja z pokazem

1200 - 1330- Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
1300 - Propozycje na mini desery na bufety -pokaz kulinarny Jerzego Pasikowskiego

1400 - 1530 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menedżerskiej

CZWARTEK 24 października 2013 1000 - 1500

1000 - pokazy kulinarne dotyczące produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz produktów wytwarzanych w systemach jakości żywności.
1000 - szkolenie Wino w gastronomi- umiejętność sprzedaży
1000 - pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
1000 - 1130 - Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
1100 - konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
1200 - 1330 Savoir-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie
1400 - ogłoszenie wyników konkursu
15 00 - zakończenie targów
www.gastro-hotel.pl
news czytany 963 razy
Podziel się:

Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy. Możesz być pierwszy! Dodaj komentarz!
http://www.nasze-zoo.pl